2011. február 25., péntek

Premier: Heti Glee - Original songs

Már egy ideje a Glee szeretők táborát gyarapítom, és ezért úgy gondoltam, mostantól hetente írok bejegyzést a sorozatban elhangzott dalokról. Már korábban írtam az "Umbrella" feldolgozásukról illetve a Brit X-faktoros fellépésükről. Előfordul, hogy nem az aktuálisan vetített (az amerikai vetítés alapján) részből választok (ezt főként az befolyásolja, hogy ott milyen időközönként adják, hiszen előfordulhat 2-3 hetes kiesés is).

A sorozat Amerikában jelenleg a 2.évadánál tart és nagy népszerűségnek örvend, és megint indulnak az iskolai énekkarok (Glee Klubok) közötti megmérettetésen. Rachel (Lea Michele) és Finn (Cory Monteith) is úgy gondolja, hogy ha original, vagyis eredeti saját maguk megírt dalt visznek akkor lehet csak esélyük a nyerésre.

Az első dal, amit írtak a "Loser Like Me" címet kapta. A dalt végig hallgatva elsőre nem csalódtam, szerintem nagyon jól sikerült. A kis csapat nagyon szépen adja elő, és Rachel (Lea) hangja nagyon, de nagyon jól megdobja.



A második dal, a "Get It Right" lett. Ez a dal egy kicsit lassabb, mint az előző. Ismételten Rachel (Lea) dominál, de ezt olyan dalnak tartom, melyhez az ő karaktere illik a legjobban, ő tudja a leghitelesebben előadni.



Igazán kíváncsi arra leszek, hogy a filmben hogyan fognak elhangzani, milyen lesz a köré épített koreográfia. Amint lement adásba, azokat is "csatolom".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése